Advertisement

Salih Uçan Galatasaray - Salih Ucan In Galatasaray A Gitmemesi Icin Calisiyor Son Dakika Fenerbahce Haberleri : Galatasaray'ın transfer etmek istediği salih uçan, sarı kırmızılı kulüpten 10 milyon tl imza parası istedi.

Salih Uçan Galatasaray - Salih Ucan In Galatasaray A Gitmemesi Icin Calisiyor Son Dakika Fenerbahce Haberleri : Galatasaray'ın transfer etmek istediği salih uçan, sarı kırmızılı kulüpten 10 milyon tl imza parası istedi.. Alanyaspor'daki performansıyla parmak ısırtan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için. Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi bitecek milli oyuncu ile ön protokol imzaladı. Sezon sonunda galatasaray'ın salih uçan'ı transfer edeceğini bekliyoruz. fatih terim'in orta saha rotasyonu için ısrarla istediği salih uçan'ı transfer ederek takım içinde hem rekabeti artırmak hem. Eğer salih uçan da imza parası haricinde galatasaray'dan istediği 10 milyon tl garanti para talebinde indirime giderse yeni sezonda sarı kırmızılı formayı giyecek. 01.01.2021 kanalımıza abone olmak i̇çin:

Ocak ayı transfer döneminde etebo ile yollarını ayırmaya hazırlanan galatasaray'da salih uçan ismi ön plana çıktı. Galatasaray'dan sezon başında teklif aldım ama bu sene oynamam gerekiyordu. Galatasaray, alanyaspor ile sözleşmesini uzatmayacak salih uçan'la prensip anlaşmasına vardı. Galatasaray'la da etkileşimi olan ve oğulcan çağlayan, emin bayram gibi genç yıldızların menajeri olan yazıcı, son olarak hasan hüseyin acar'ı da alanyaspor'a. 01.01.2021 kanalımıza abone olmak i̇çin:

Salih Ucan Savasi Galatasaray Ve Trabzonspor Da Devrede
Salih Ucan Savasi Galatasaray Ve Trabzonspor Da Devrede from www.duhuliye.com
Sezonu empoli'de tamamlayan salih uçan, yerli sıkıntısı yaşayan galatasaray'ın yolunu tutabilir. Transfer sezonunda galatasaray başta olmak üzere beşiktaş ve trabzonspor'un da istediği salih uçan takımında kalmıştı. Sezon sonunda galatasaray'ın salih uçan'ı transfer edeceğini bekliyoruz. fatih terim'in orta saha rotasyonu için ısrarla istediği salih uçan'ı transfer ederek takım içinde hem rekabeti artırmak hem. Salih uçan'ın sezon sonunda galatasaray forması giymesi bekleniyor.fatih terim'in orta saha rotasyonu için ısrarla istediği salih uçan'ı transfer ederek takım içinde hem rekabeti artırmak hem. Salih uçan'ın sezon sonunda galatasaray forması giymesi bekleniyor.fatih terim'in orta saha rotasyonu için ısrarla istediği salih uçan'ı transfer ederek takım içinde hem rekabeti artırmak hem. Galatasaray'ın yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aytemiz alanyaspor ile yol ayrımında olan ismi galatasaray ile anılan salih uçan'ın geleceğine dair sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Küme düşen empoli'de tutunamayan ve forma şansı bulamayan salih uçan'ın, yerli transfer atağına kalkan.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek, önemli diyebileceğim yerli futbolcular var.

Salih uçan, galatasaray ile anlaştı. Transfer sezonunda galatasaray başta olmak üzere beşiktaş ve trabzonspor'un da istediği salih uçan takımında kalmıştı. Süper lig'de aytemiz alanyaspor forması giyen eski fenerbahçeli salih uçan, galatasaray'dan transfer teklifi aldığını açıkladı. Salih uçan'ın bucaspor'dan hocası olan sait karafırtınalar, 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun sezon sonunda galatasaray'a gideceğini söyledi. Alanyaspor'daki performansıyla parmak ısırtan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için. Ben, salih uçan yeni sezonda galatasaray forması giyecek diyorum. 2019 yılından bu yana alanyaspor formasını terleten salih uçan, 64 maçta sahaya çıkarken, 4 gol ve 8 asistlik katkı sağladı. Terim'in onaylaması halinde salih, galatasaray'a transfer olacak. Salih uçan konusunda konuşulanların teşhisi zorlaştırdığını düşünmekteyim. Galatasaray'da transfer hareketliliği şimdiden başladı. Yabancı kontenjanı azalmaya başlayacak ve mevcut döviz kurunda da ister istemez yerli ağırlığı oluşacak. Yetenekli ama kendine bakmıyor gibi bir argümandan fazlası gerekiyor. Olası bir yönetim değişikliğine rağmen, teknik direktör fatih terim'in isteklerini. Aytemiz alanyaspor'da salih uçan, galatasaray galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Sezonu empoli'de tamamlayan salih uçan, yerli sıkıntısı yaşayan galatasaray'ın yolunu tutabilir. Sezon sonu sözleşmesi bitecek salih uçan, alanyaspor ile kontrat uzatmama kararı aldı. Galatasaray'ın yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 19 ekim 2020 pazartesi 23:18. Salih uçan'ın sezon sonunda galatasaray forması giymesi bekleniyor.fatih terim'in orta saha rotasyonu için ısrarla istediği salih uçan'ı transfer ederek takım içinde hem rekabeti artırmak hem.

Galatasaray In Salih Ucan A Onerdigi Sozlesme
Galatasaray In Salih Ucan A Onerdigi Sozlesme from spormani.com
Salih uçan'ın sezon sonunda galatasaray forması giymesi bekleniyor.fatih terim'in orta saha rotasyonu için ısrarla istediği salih uçan'ı transfer ederek takım içinde hem rekabeti artırmak hem. Küme düşen empoli'de tutunamayan ve forma şansı bulamayan salih uçan'ın, yerli transfer atağına kalkan. Galatasaray'ın yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aytemiz alanyaspor ile yol ayrımında olan ismi galatasaray ile anılan salih uçan'ın geleceğine dair sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Sezon sonu sözleşmesi sona erecel milli oyuncunun hangi takıma gideceği büyük. Geçen sezon serie a'da 14 kez. Beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın'ın orta sahaya yapılmasını. Transferin devre arasında gerçekleşmesi için.

Transfer sezonunda galatasaray başta olmak üzere beşiktaş ve trabzonspor'un da istediği salih uçan takımında kalmıştı.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan salih uçan, galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olacak. Salih bucaspor'daki patlamasını 10 numara olarak. Salih uçan'ın bucaspor'dan hocası sait karafırtınalar, aytemiz alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki futbolcunun galatasaray ile anlaştığını açıkladı. Galatasaray'ın yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Galatasaray'ın transfer etmek istediği salih uçan, sarı kırmızılı kulüpten 10 milyon tl imza parası istedi. Süper lig'de bu sezonun en istikrarlı oyuncularından biri olan galatasaray'ın orta saha oyuncusu. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek, önemli diyebileceğim yerli futbolcular var. Galatasaray'da transfer hareketliliği şimdiden başladı. Aytemiz alanyaspor ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yetenekli orta saha oyuncusu salih uçan'ın talipleri artıyor. Geçen sezon serie a'da 14 kez. Sezonu empoli'de tamamlayan salih uçan, yerli sıkıntısı yaşayan galatasaray'ın yolunu tutabilir. Olası bir yönetim değişikliğine rağmen, teknik direktör fatih terim'in isteklerini. 01.01.2021 kanalımıza abone olmak i̇çin:

Aytemiz alanyaspor'da salih uçan, galatasaray galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Sezon sonu sözleşmesi sona erecel milli oyuncunun hangi takıma gideceği büyük. Galatasaray, aytemiz alanyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu salih uçan'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. Aytemiz alanyaspor ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yetenekli orta saha oyuncusu salih uçan'ın talipleri artıyor. Küme düşen empoli'de tutunamayan ve forma şansı bulamayan salih uçan'ın, yerli transfer atağına kalkan.

Salih Ucan Galatasaray A Transfer Oluyor
Salih Ucan Galatasaray A Transfer Oluyor from imgrosetta.mynet.com.tr
Salih bucaspor'daki patlamasını 10 numara olarak. Yabancı kontenjanı azalmaya başlayacak ve mevcut döviz kurunda da ister istemez yerli ağırlığı oluşacak. Alanyaspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan salih uçan hakkında flaş açıklama geldi. Galatasaray'la da etkileşimi olan ve oğulcan çağlayan, emin bayram gibi genç yıldızların menajeri olan yazıcı, son olarak hasan hüseyin acar'ı da alanyaspor'a. Küme düşen empoli'de tutunamayan ve forma şansı bulamayan salih uçan'ın, yerli transfer atağına kalkan. Galatasaray yönetimi, bu sezon performansıyla parmak ısırtan aytemiz alanyaspor'un başarılı orta sahası salih uçan'la her konuda anlaşma sağladı. Aytaç kara ile anlaşan galatasaray. Süper lig'de aytemiz alanyaspor forması giyen eski fenerbahçeli salih uçan, galatasaray'dan transfer teklifi aldığını açıkladı.

Galatasaray, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan salih uçan'la önümüzdeki sezon için söz kesti.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan salih uçan, galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olacak. Salih uçan konusunda konuşulanların teşhisi zorlaştırdığını düşünmekteyim. Süper lig'de aytemiz alanyaspor forması giyen eski fenerbahçeli salih uçan, galatasaray'dan transfer teklifi aldığını açıkladı. Galatasaray, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan salih uçan'la önümüzdeki sezon için söz kesti. 01.01.2021 kanalımıza abone olmak i̇çin: Galatasaray'da devre arasında orta saha ve hücum hattına takviye yapılması bekleniyor. Küme düşen empoli'de tutunamayan ve forma şansı bulamayan salih uçan'ın, yerli transfer atağına kalkan. Alanyaspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan salih uçan hakkında flaş açıklama geldi. Sezon sonu sözleşmesi bitecek salih uçan, alanyaspor ile kontrat uzatmama kararı aldı. 19 ekim 2020 pazartesi 23:18. Yetenekli ama kendine bakmıyor gibi bir argümandan fazlası gerekiyor. Aytaç kara ile anlaşan galatasaray. Alanyaspor'daki performansıyla parmak ısırtan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için.

Galatasaray'da devre arasında orta saha ve hücum hattına takviye yapılması bekleniyor salih uçan. Sezon sonu sözleşmesi bitecek salih uçan, alanyaspor ile kontrat uzatmama kararı aldı.

Posting Komentar

0 Komentar